22/06/2013, Saat: 10:15
(Son Düzenleme: 22/06/2013, Saat: 10:20, Düzenleyen: eskiuyemnt.)
Dün kozmetikçi arkadaşın tavsiyesiyle normal keskinlik ve konforlu bir jilet istedim treet verdi. Astra son yirmi gün içinde aldıklarınızın hepsi yeni ürün ise bozuk almayın dedi, vermedi. Astraya bu aralar dikkat yeni ürünler bozukmuş aşırı çekme yapmış dikkat.!! Üstadlar pek sevmez belki treet jileti ama ben bayıldım dostlar 3-4 traş rahat çıkar diyorum şimdiden. çok çok yumuşak ve konforlu. keskinliği hiç de azımsanacak kadar değil. Pakistan malı treet platinum super stainless. gerçekten harika tam aradığım. featherden sonra ilaç gibi geldi. hergün traş olabiliyorum o keyfi her gün yaşıyorum
bunun yanında yeni sabun dedi onu ücretsiz denemem için verdi blueness koku fena değil ucuz bi koku ama güzel iş yapıyo yumuşak, köpüğü çok iyi çabuk tükeniyo diyebilirim ama güzel cici
camelot sabunun sorunları giderilmiş adı blueness olarak piyasaya sürülmüş. dünkü alışverişim ucuz ama keyifliydi 
Unutmadan iki de ali bıyıklı ustura aldım. jilet taktım, büyükler ligine hazır mıyım bakim dedim. 4 kesik, yanma ve sinir bozucuydu
elime treet takılı 37 C slant aldım sanırım şahinden sonra ferrariye binmek gibiydi
ustura her kişi karı değilmiş

Unutmadan iki de ali bıyıklı ustura aldım. jilet taktım, büyükler ligine hazır mıyım bakim dedim. 4 kesik, yanma ve sinir bozucuydu