09/12/2012, Saat: 19:48
(09/12/2012, Saat: 18:06)eggman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok bastırmamak birinci kuralBastırmamaya çalıştım ama bastırmadan bastırmamayı öğrenemezmiş insan

(09/12/2012, Saat: 18:07)lijunshaving Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Suhulet kardeşim;En kısa zamanda DE makine yelpazenin genişlemesini (toryum,zinkoryum,platinyum,rodyum vs.) can'ı gönülden dilerim.Yakışır sana.Teşekkür ederim üstad. Tadını bir kere aldıktan sonra geri dönüş yok

(09/12/2012, Saat: 18:57)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sakallara en iyi R41 giderdiBir agresif makine kesin edinmem lazım. Elektrikli makine mahvetti beni. Tıkandı, çok fazla çekme yaptı bir daha elime almam o makineyi çok sancılı oldu.
Böyle bir zevk yok hakikaten. Köpük hazırlamaktan tutun şapı sürmek makineye jileti takmak hepsi çok zevkliydi. 2 perde oldum tıraşı. Boyun kısmını ikinci perdede tersten aldım. Diğer kısımları ikinci perdede yer yer düz yer yer çapraz aldım. Çene ve dudak altını tersten alır gibi oldum. Tahriş çok bıçaklılara göre az oldu. Elime yukarıdan aşağı sakal gelmiyor ama yine yakın sayılmaz tıraşım. Başlangıç için normaldir dedim bıraktım. Musgo real ın kokusu ve kıvamı yüzünden az daha bir perde daha tıraş olacaktım

1.5 yıldır ya top sakal vardı ya komple sakal şu an çok garip hissediyorum. Elim sürekli çenemde

Sonuç: Sakallarımın uzamasını bekliyorum