24/08/2021, Saat: 01:26
Canınızı sıkmayın. Sabun altı üstü. Tabac olmaz, Cella olur, Arko olur, Ahmet olur, Mehmet olur... Bir sabun kullanırsınız. Bu tür durumlarda stok psikolojisi içine girmemek de fayda var. Yine de şunu belirteyim. Tabac 50'li yıllardan beri üretim yapan bir firma. Ben kötü sabun üreteceğine ihtimal vermiyorum. Üretse bile birkaç parti sonra düzeltirler. Eski versiyonunun daha iyi olması, yenisinin kötü olacağı anlamına gelmiyor. Bir gelsin görelim. Yeni nesil vegan Haslinger de kötü değil. Don yağlı sabun demek de herşey değil. Üst düzey performanslı sabunlardan say deseniz herkesin aklına gelecek MDC, SV, İnstitut Karite,Klar,Panna, eski Icoloniali vs hiçbirisi donyağlı ürünler değiller.Krem grubunda zaten yok. Donyağlı sabunlar biraz ününü ekonomik ürünlere borçlu. Düşük bütçeli ürünlerde fiyatının üzerinde performans gösteren çok fazla donyağlı sabun var. Bilhasssa İtalyan sabunları. Cella, Vitos, Valobra vs. Acele etmemek de fayda var. Velev ki yeni Tabac'ı beğenmediniz. Piyasada milyon tane ürün var. Beğeneceğiniz bir ürün illaki bulursunuz.