30/05/2021, Saat: 01:02
(30/05/2021, Saat: 00:18)XauPau Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabun konusunda tecrübenize saygım sonsuz. Benimkisi basit kimya bilgisizliği ile mantık yürütme diyelim. Verdiğiniz bilgi ile aşağıdaki yazı birleşince Tetrasodium Edta krom kaplamayı mikro düzeyde çözüp deride tahrişe sebep oluyor çıkarımı yapılabilir mi? Makinelere yansır mı bilmiyorum ama ciltlere yansıdığı kesin gibi. Çelik makinelerde ciltte sorun olmamasindan yola çıkıyorum.Sanmıyorum, şöyle ki; Tabac'ı tıraş olmadan, yüze alet değdirmeden de denedim. Yine irritasyonla sonuçlandı. Metalden bağımsız irrite edici bir şey var içinde. hayli's üstad haklı olabilir.
Tetrasodium EDTA : Ağır metallerdeki izleri ve kirleri temizlemeyi kolaylaştırmak için kullanılır. EDTA biyolojik olarak kolayca ayrışmaz bu nedenle ortama girdiğinde zehirli ağır metalleri çözümekte ve onların besin zincirine girmesine sebep olmaktadır. Ağır metaller insan sağlığına zararlıdır ve davranışsal, psikolojik ve bilişsel sistemleri olumsuz olarak etkiler. Gözde ve deride tahrişe sebep olur
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi