10/04/2021, Saat: 23:36
(Son Düzenleme: 12/04/2021, Saat: 00:14, Düzenleyen: onurcakmak.)
(06/04/2021, Saat: 20:08)klasik63 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar firma sahibi Basri beye yaptığımız geri dönüşler sonrası yeni ürünlerinde geliştirmeler yapmış ve ayrıca kap olayini da çozmusler. Basri beyin dediğine göre yeni cesitlerin kokusu daha hafifletilmiş ve doğal yağlarla desteklenmiş daha soft olmuş örneğin mentollude mentol ve ve yağ eklemesi olmuş. Ayrıca sabunun kıvam ve koruyuculuk etkiside arttırılmış ve denemeler yapmışlar kuruma,kıvam ve tıraş sonrası hissiyatı ile ilgili. Çarşamba günü epttavm üzerinden satışa sunulacakmis yeni ürünler yeni kaplarında. Bana gelen fotoğrafları da ekliyorum.
(10/04/2021, Saat: 20:00)arandur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni satışa sunulan sabunlar önceki dandik ambalajdaki ürünlerle aynı formülasyonda mı acaba? Eğer öyleyse yeni ambalaj çok fazla fiyat farkı eklemiş. Ayrıca kokulu ürünler pek beğenilmemişti, eğer formülasyon değişmediyse sıkıntı var demektir.
Burda yazmıştım komşum. Formudede değişim.okdugunu söylediler. Tabi bende daha denemedim. Bir oncekinde en çok acibademliyi sevmiştim.
Kartallar yüksekten uçar