17/12/2020, Saat: 13:38
(17/12/2020, Saat: 05:50)victoryshot Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle merhabalar herkese. Bir süredir forumu takip ediyorum, aranıza katılmak yeni nasip oldu. Öncelikle kendimi tanıtmak isterim. Ben özel bir okulda ingilizce öğretmenliği yapıyorum. Bu sebepten her gün tıraş olmam gerektiği için bunu bir zevk haline döndürme amaçlı geleneksel tıraşa geçtim. Yaklaşık 1 yıldır bunu hobi olarak yapıyorum. Razorustan temin ettiğim merkür 34c ve yaqi ferrari sentetik tıraş fırçasını kullanmaktayım. Sabun olarak da prorosa tercih ediyorum.
Yaqi artık beni artık yeteri kadar tatmin etmiyor. Bu konuda tecrübeli abilerime,kardeşlerime danışmak istiyorum. 300-500 tl arası bir bütçem var fırçaya ayırdığım. Bu bütçe ile beni tatmin edecek neler alabilirim? Porsuk mu alsam yoksa mühle'nin silvertip fibre olarak adlandırdığı sentetiklerden mi alsam çok kararsız kaldım. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden cevap yazan herkese teşekkürler
Yaqinin 24mm sentetigini kullanırken porsuk kılı fırça arayışına girdim razorusdan yaqi twoband 26mm olani aldim. Daha önce hayvan kılı firca kullanmadim onlara göre kiyaslamayıorum ,yaqi moka two band çok hoşuma gitti tavsiye ederim