16/10/2020, Saat: 11:37
(Son Düzenleme: 16/04/2022, Saat: 18:10, Düzenleyen: İsmetaltan.)
(15/10/2020, Saat: 23:46)Müfettiş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İmpa ticarette çok güzel ve yeni ürünler var, fakat yaşadığım olumsuz deneyim sonucu hiçbirini alamıyorum, almıyorum. Zamanında firmadan eksik ürün gelmişti, mail ile durumu belirtmiştim ancak cevap alamamıştım. İlgili ürünün fiyatı cüzi bir rakamdı bu sebeple daha fazla peşine düşmedim, firma yetkilisi maili görmemiş de olabilir. Sonuç olarak da bir daha alışveriş yapmadım.
Benim basima gelenlerle ilgili maillerim bile duruyo sene 2016 bir alışverişim sırasında mustafa bey hakkında uzaktan fikir sorduğum bir mailin ekran alıntısı, sonuç, eksik ürün sayesinde almayı unuttuğum bir kaç şeyide aldım ücretsiz kargo hakkı kazandım bu sayede ve küçükte bir jest yaptı. Sonraki bir alışverişimde nişanlı kuzeni paketlerken atlamıştı rebul kolonyamı, sordum ikiletmedi bile sağolsun hatta gülüştük bu konu üzerine, sorun çıkmadan ulaştı elime.
Bunlarin uzerine daha ne alisverislerimiz oldu, ama o kuzene denk gelmemek lazim.

Art niyetli olmadiginizi dusunerek sizde sanirim dikkatsiz bir paketlemeyi dile getirdiniz ve aksama oldu. Neyse iyide oldu bende kac yildir yazamamistim basima gelen gulunc olayi. hoş o kuzen şimdiye evlendi muhtemelen çoluk çocuğa karıştırmıştır, hayatın olağan akışı olur böyle sorunlar her zaman ve olmaya da devam edecek.