03/09/2020, Saat: 16:53
(03/09/2020, Saat: 15:50)KurtaranS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum merhabalar, çok teşekkürlerbenim de ilk tıraş fırçam çok seviyorum, domuz kılları denedim ama çok memnun kalmadım açıkçası. Daha önce sormuş olabilirsiniz ancak ben de hatırlayamadım, benim hatam olmuş, atlamış olabilirim
Muji markasının Milanodaki mağazasından almıştık eşimle, aslında diş fırçalığı olur kendisi ama gerçekten çok sade ve başarılı bir tasarım. Porselen malzemeden yapmışlar, linkini aşağıya ekliyorum. İstanbul'da mağazası var mı bilmiyorum açıkçası.
https://www.muji.com/sg/products/cmdty/d...9738986218
Aslında bundan istenirse birebir bu örnekten herhangi bir porselenci üretebilir diye düşünüyorum, çok kolay bir modelakşam evimizin yakınındaki atölyeye soracağım direk, makul bir fiyat söylerse de belki forumdan isteyen olursa ürettirebiliriz.
Yeni bir etkinliğin ayak seslerini duyar gibi oldum. Deri etkinliğinden hemen sonra başlayacak olması ayrıca sevindirici

Değerli komşum şaka bir yana, zahmet edip çok detaylı bir şekilde bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
As long as you have drinking days than hungover days, you're fine ...