20/08/2020, Saat: 15:06
(Son Düzenleme: 20/08/2020, Saat: 21:11, Düzenleyen: onurcakmak.)
(20/08/2020, Saat: 14:58)Cem.O44 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Alet:Merkür 34gKomşum sıhhatler olsun. Çok güzel bir kare olmuş yine.
Jilet:Gillette seven o'clock(siyah)
Fırça:oumo motherlode sentetik
Sabun:Sv cubebe
As:loreal men expert
Özet olarak
Elime yeni geçen ürünlerle her zaman ki gibi tıraş öncesini nivea yüz temizleme jeli ile yapıp sv sabunu tasta kopurttum suyu görmesiyle coşması bir oldu,güzel yoğun bir köpük vermesi uzun sürmedi kokusuna hayran kaldım bu sabun değil bildiğiniz bariyer,tank ne bileyim güçlendirilmiş çelik duvar gibi bişeyfırça tam hassas ciltleri için ucu pamuk gibi günlük kullanımda üzmeden işini görevini yapan cinsten.Loreal ise bugüne kadar kullandığım tüm as bir adım önde.
Siyah 7 yi ilk kez kullandım 34c-g aletle çok akıcı olduğu söyleniyordu denemeden edemedim ilk tıraşımı ve ilk kullanıma göre gsb' den aman aman bir fark göremedim işini güzel sorunsuz yaptı ama gsb gibi ucuz alternatif varken kendi adıma tercih etmem.Tiras ise her zaman ki merkur konforu temiz,batıksız,tahrişsiz ve kesiksiz olundu.Her kullanisimda ayrı bir hayranlık duyuyorum kendisine ama uzun saplı abisi 38c de kafamda yok değil![]()
Herkese keyifli tıraşlar.
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi