30/05/2020, Saat: 03:33
(29/05/2020, Saat: 10:38)arandur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kimsenin harcama şekline veya miktarına karışmak gibi bir hakkım olmadığını, yalnızca fikir belirttiğimi söyleyerek başlamak isterim.
Eft ile ödemenin daha az pratik olması ve onay bekletmesi dışında bir sakıncası yok. Avantajları ise çok. Bir kere olmayan paramızı harcamamış oluyoruz. Geleceğimizin bütçesinden çalmamış oluyoruz. Taksit gibi bir saçmalığa bulaşmamış oluyoruz. Tıraş ürünleri ve ekipmanları zaten taksitle alınmaması gereken ürünlerdir, bunları mümkün olduğunca cebimizde var olan paralarla temin etmeliyiz. Borç içindeysek, krediler ve kredi kartı ödemeleri şişmişse, bakiye eksideyse; zorunlu ve en ekonomik alımları yapmaktan ötesi bütçe bilmezlikten başka kapıya çıkmaz.
Bu bağlamda kredi kartıyla rahatça parasını harcadığını belirtip ödeme yöntemi eft olunca 'acaba almasam mı, çok gerekli değil aslında' kafasını yaşayan arkadaşlarımızı görüp hayretler içerisinde kalıyorum. Bu kuruntuları olmayan paramızı harcatan kredi kartı yönteminde yapmamız gerekmez mi?
Kredi kartı kullanım kolaylığı ile olmayan para bağlantısını nasıl kurdunuz anlamadım komşum,ama telefonumda kayıtlı kart numarası ile tek tuşta alışveriş yapabilecekken neden banka programı ile eft ile uğraşayım? ? Her kredi kartı kullananı borç batağında mı sandınız acaba? günümüzün kilit noktası kullanım kolaylığı ve kredi kartı olayını çözmediği sürece impa ticaret müşteri kaybetmeye devam edecek (başka yerde de bulunabilen ürünler için en azından), bunu söylemek istemiştim sadece.
madem her gün tıraş oluyorum, neden zevk almayayım?