23/05/2020, Saat: 16:43
Herkese sıhhatler olsun..
Bayramlık tıraş için uzun zamandır kullanmadığım ürünlerle biraz nostalji takılayım dedim. Çoktandır kullanmadığım Geltir fırça, (gliserin destekli) Arko kase sabun ile Progress alet 5.ayarda Emin komşumuzun hediyesi Barber tıraş kolonyası eşliğinde mükemmel bir tıraş çıktı. Tabii ki çok sevdiğim efrasyab bal balsamı ve favori jiletlerimden 7 Oclock sarı şekeri unutmuyorum. Bu güzellikler içerisinde performansı düşük olsa da proraso şap da iyi gitti.
Bu vesileyle arefe gününüzü ve Ramazan Bayramınızı kutluyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bayramlık tıraş için uzun zamandır kullanmadığım ürünlerle biraz nostalji takılayım dedim. Çoktandır kullanmadığım Geltir fırça, (gliserin destekli) Arko kase sabun ile Progress alet 5.ayarda Emin komşumuzun hediyesi Barber tıraş kolonyası eşliğinde mükemmel bir tıraş çıktı. Tabii ki çok sevdiğim efrasyab bal balsamı ve favori jiletlerimden 7 Oclock sarı şekeri unutmuyorum. Bu güzellikler içerisinde performansı düşük olsa da proraso şap da iyi gitti.
Bu vesileyle arefe gününüzü ve Ramazan Bayramınızı kutluyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
“Abilerim ablalarım, şu elimde görmüş olduğunuz jileti taçsız kral Pele, Bakenbauer, Nadya Komanaççi, Biricit Bardo, İngiltere Kraliçesi Elizabet, kaleci Mıyer, fbli Cemil kullandı.”