26/03/2020, Saat: 15:39
İlk denemeden sonra semogue 830 da gerçekleşen kısmi çatallanma fotodaki gibi oldu , her hangi bir break in işlemi yapmadım , ilk kullanım olacağı İçin sadece dezenfekte ederek yıkayıp kullandım. İlk kullanımda bazı kılların 3 e ayrılması şaşırttı ayrılma uçla sınırlı kalmayıp aşağıya doğru gidecek sanırım .Bu fırçanın sap ve kıl kalitesi müthiş. Elinize ilk aldığınızda bir heyecanlanma oluyor . Özel bir fırça olduğu her halinden belli. Kullanımımda olan diğer marka domuz kılı fırçalarımda her hangi bir kıl sorunu yaşamadım . Bunda normal şartlarda hiç yaşamam diye düşünüyorum . Üretim hatası vs. kısmet işi. Bu fırçadaki kıllar üst kalite , masaj etkisi yüksek , ilk kullanım olduğundan yüzde yayılma çok olmadı . İleride bir miktar yayılacaktır ama bu yayılmanın ideal seviyede olacağını tahmin ediyorum . Omurgası yeterli bir seviyede .Çok beğendiğim domuz kılı fırçalarımı doğal olarak berak -in olması için üzerilerinde hiç bir işlem yapmıyorum. 830 doğal olarak neye dönüşecekse kabulümdür . 
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
The Riddle of Steel