@Efrasyap ışıltısı çok güzel güzel anılarla çekin .
@40tansonra harika tesbihler meşkle çekin güzel anılarınıza eşlik etsin.
@aobetin Önder komşum meşkle çekin doğadan da kopmayın .
@hlkkzn baba Nasıl bir güzellik o meşkle çekin
@Nazikas kiside anlamı manevi değeri olan tesbihler her daimim güzel anılar versin meşkle çekin .
@tarkaner oy oy püskülüne bayıldım meşkle çekin .
@Samet göreceksin kardeşim çok daha güzelleşecek .
@-mali çoşkun ve @kalantorxl Sinan kardeşlerime tesbih ile adap ve tarihçesi ile ilğili verdikleri bilğiler için tekrardan teşekkür ediyorum.
Benim tesbih için düşüncelerim şudur dostlar geçmiş ile günümüz arasında bir köprü . Genişi hatırlamak için güzel bir anılar silsilesi . Çektiğim her tane de hatıratları canlandırıyor .
Bugünkü tesbihim @yunusso Dostuma hediyesi zeytin çekirdeğinden yapılma oldukça hafifi çekimi çok keyifli ve kendisine çok teşekkür ediyorum .

@40tansonra harika tesbihler meşkle çekin güzel anılarınıza eşlik etsin.
@aobetin Önder komşum meşkle çekin doğadan da kopmayın .
@hlkkzn baba Nasıl bir güzellik o meşkle çekin
@Nazikas kiside anlamı manevi değeri olan tesbihler her daimim güzel anılar versin meşkle çekin .
@tarkaner oy oy püskülüne bayıldım meşkle çekin .
@Samet göreceksin kardeşim çok daha güzelleşecek .
@-mali çoşkun ve @kalantorxl Sinan kardeşlerime tesbih ile adap ve tarihçesi ile ilğili verdikleri bilğiler için tekrardan teşekkür ediyorum.
Benim tesbih için düşüncelerim şudur dostlar geçmiş ile günümüz arasında bir köprü . Genişi hatırlamak için güzel bir anılar silsilesi . Çektiğim her tane de hatıratları canlandırıyor .
Bugünkü tesbihim @yunusso Dostuma hediyesi zeytin çekirdeğinden yapılma oldukça hafifi çekimi çok keyifli ve kendisine çok teşekkür ediyorum .