08/02/2020, Saat: 21:19
(08/02/2020, Saat: 20:21)forevermore07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Proraso beyaz kışın da oldukça keyif veriyor yazlık diyip kenara atmayın4 günlük sakalda Derby Premium biraz çekiştirse de inanılmaz temiz ve tahrişsiz bir tıraş oldu. 3gün+ sakalda Fatip Grande çok keyif veriyor bana. 2 perdede tertemiz yapıyor, kesik tahriş noktasal kanama yok, tıraş sonrası önce kolonyayı sürdüm hafif yanma bile olmadı 0 yanma. Demek ki doğru yolda gidiyoruz.
Rebul tıraş kolonyasını yerel bir marketten beş liraya aldım son kullanma tarihi 2020 sonu. Çok baskın olmayan Arko Cool benzeri ama daha limon /mentol kokuları barındıran bir karışım. Yves Rocher balsam uzun süredir severek kullanıyorum çok güzel bir ürün.
Hocam sıhhatler olsun, rebul'u nereden temin ettiniz acaba?

4 günlük sakalda Derby Premium biraz çekiştirse de inanılmaz temiz ve tahrişsiz bir tıraş oldu. 3gün+ sakalda Fatip Grande çok keyif veriyor bana. 2 perdede tertemiz yapıyor, kesik tahriş noktasal kanama yok, tıraş sonrası önce kolonyayı sürdüm hafif yanma bile olmadı 0 yanma. Demek ki doğru yolda gidiyoruz.
Rebul tıraş kolonyasını yerel bir marketten beş liraya aldım son kullanma tarihi 2020 sonu. Çok baskın olmayan Arko Cool benzeri ama daha limon /mentol kokuları barındıran bir karışım. Yves Rocher balsam uzun süredir severek kullanıyorum çok güzel bir ürün.