08/02/2020, Saat: 17:34
(08/02/2020, Saat: 15:57)Ferat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Maşallah komşum sağlık sıhhatle büyüsün inşallah..Aletin basligi "slant" diye geciyor komsum.
Küçük bir soru makinenin başlığı çapraz gibi. Çeşitlere bakarken de dikkatimi çekmişti, bu başlığın adı nedir, artıları nelerdir?
(08/02/2020, Saat: 16:03)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @kiwi21 Kıvanç sıhhatler olsun. Cimcime ile güzel anıların biriksin kardeşim . Yeğenin doğum gününü kutlar sağlıklı yaşlar dilerim istikbali parlak olsun .Abi, cok tesekkurler. Amin insallah.
(08/02/2020, Saat: 16:07)Gkarinca Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Masallah nsl buyumusGorkem abi, cok tesekkurler. Bu arada uzulecek durum yok. @DenizKSK İstanbul'dasihhatler olsun
@DenizKSK abi izmirde olmadigima uzuluyorum walla
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

(08/02/2020, Saat: 16:52)MetsGo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Masallah komsum. Allah bagislasin. Size de sihhatlet olsun. Karisim ilgi cekici gozukuyor.
@Kiwi21 komşum benide bugün kızım köpürttü![]()
Annesinin fırçalarının üstüne bu tarz bi fırçalama iyi geliyor![]()
XXX i bitirene kadar kullanayım derken soğuk kar havasında kışlık mix sabunumu kullanmak istedim
Sabun kasesinde %50 tabac %40 MWF % 10 ARKO var . Köpürmesi kokusu tıraş sonrası hissiyatı ile benim en sevdiğim kışlık karışımdır .
Tüm dostlara sıhhatler olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(08/02/2020, Saat: 17:23)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @kiwi21 Kıvanç sıhhatler olsun. Minik yeğenimizin ömrü güzel, bahtı açık olsunDenizcan, amin, cok tesekkurler![]()
Bizde de durum böyle. Cumartesi tıraşı.