05/01/2020, Saat: 23:44
Değerli arkadaşlarım, yazılanları okudum. Artık olan olmuş, ve moderatörlerimiz de gerekli yaptırımı uygulayıp üyeliğini sonlandırmışlar, seneye organizasyon için de önlem almışlar. Bence yapılması gereken bunlardır zaten, ve de yeterlidir. Bu hayatta herkes kendi kültür düzeyine ve yetiştirilme tarzına göre bir yaşam sürer, attığı adımları da buna göre atar dostlar.
Güzel forumu ve bu güzel topiği bence bu konu ile daha fazla bozmayalım. Bir birimizi de kırmayalım yok yere... “Biz Hediye alalım” vs gibi öneriler yapan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ince düşünceleri için, inanın gereği yok. Benim için hediye sahibi olmaktan ziyade, o heyecanı yaşamak, beklemek, kendi paketimi hazırlamak vs yeterliydi. Bozuldum mu, evet; ama geçti gitti. Ben kendime aldım yılbaşı hediyesi zaten
Herkese iyi forumlar...
Güzel forumu ve bu güzel topiği bence bu konu ile daha fazla bozmayalım. Bir birimizi de kırmayalım yok yere... “Biz Hediye alalım” vs gibi öneriler yapan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ince düşünceleri için, inanın gereği yok. Benim için hediye sahibi olmaktan ziyade, o heyecanı yaşamak, beklemek, kendi paketimi hazırlamak vs yeterliydi. Bozuldum mu, evet; ama geçti gitti. Ben kendime aldım yılbaşı hediyesi zaten

Herkese iyi forumlar...
———————————————
Aptallık En Büyük Günahtır !..
Aptallık En Büyük Günahtır !..