31/10/2019, Saat: 18:37
Komşum size ve sevgili ahbap komşuma teşekkür ederim.
Zaten benim sizlerden duymak istediğim şey " Elinizde SOC porsuk varken size kalmış almak." lafı idi. Fiyatların böylesi düşük oluşu, hali hazırda bir sentetik düşüncesi varken gelince kafam karıştı. Ben en iyisi etliye sütlüye bulaşmadan sentetik fırçamı satın alayım 5 küsür dolardan
Zaten benim sizlerden duymak istediğim şey " Elinizde SOC porsuk varken size kalmış almak." lafı idi. Fiyatların böylesi düşük oluşu, hali hazırda bir sentetik düşüncesi varken gelince kafam karıştı. Ben en iyisi etliye sütlüye bulaşmadan sentetik fırçamı satın alayım 5 küsür dolardan

(31/10/2019, Saat: 17:10)kirmizibalik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ahbap komşum gibi 2 ve 3 numaralara sahibim ben de, Sagra'yı pek kullanmasam da kullandığımda zamanlarda işini iyi yapmasından ötürü gayet seviyorum kendisini. Forumdaki tecrübeli komşular kadar teknik yorumlar yapamayabilirim ancak elde olması gereken bir fırça olarak görüyorum Sagra'yı. Sap tasarımı gerçekten çok hoş bence.
Mokka'ya gelince ise, Yaqi Deep Blue Silvertip'ten önce edinmiştim. Domuzdan sonra ilk porsuğumdu ve çok seviyordum kendisini (ki halen çok özel bir fırça benim için) Sapı el dolduran cinsten, işindeki dumanlı hissiyata sahip görüntü yine gerçekten çok güzel. Yüzdeki masaj hissi silvertipe göre çok yerinde, düğüm çapının kalınlılığı ile birleşince adeta bir köpük yumağı ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Elinizde SOC porsuk varken size kalmış almak.
Ama söylemeden edemeyeceğim, 1 numaranın sap tasarımını ben sevemedim bir türlü