27/10/2019, Saat: 01:29
(27/10/2019, Saat: 00:38)mehmets Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komsum
Once o Derby Usta'yi yavasca yere birakin
Nacizane yorumum, Usta bende de ayni durumu yaratiyor. Bence en buyuk etken jiletiniz. Yesil 7 O'Clock tavsiye ederim.
Derby usta da ben değilim sanırım

(27/10/2019, Saat: 00:42)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir yerde hata var ama nerede. Geçmiş olsun hocam. Ben en sorunlu tıraşımda bile bu manzarayı görmedim cildim hassas atg vs yapamıyorum dediğim halde.
Ya bastırıyorsunuz ya da başka bir problem var zira bu hal maküçe göre kat be kat daha rahat bence.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Jargona çok hakim değilim, atg ne bilmiyorum ancak bi yerde bi hata olduğu kesin

(27/10/2019, Saat: 00:51)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @kiwi komşum sakallarınız da sert gibi keskin bi jilet mi deneseniz bir de acaba ? Kai ya da feather gibi.
Sakallarım hiç sert değildir ve sık da değildir aslında. Kartuşlu aletlerle tıraş olurken Pazar gününden Pazar gününe tıraş olurdum hatta. Bu geçiş döneminde Feather da deneyelim bakalım, en fazla biraz daha doğrarız kendimizi. Doğraya doğraya doğru yolu bulacağım umarım.
(27/10/2019, Saat: 01:01)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @kiwi21
Mehmets arkadaşa katılıyorum, sakallarınız yatık çıkıyor sanıyorum yatık sakal en kolay keskin jiletlerle alınıyor sakalı keserken jiletin takılmaması çekiştirmemsi gerekir.
Feather'ı listeme aldım, teşekkürler.
(27/10/2019, Saat: 01:21)JohnLocke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @kiwi21 komşum jilet uymadı deyip kandırmayın kendinizi evet her jilet her cilde uymaz ama bir gerçek vardır ki doğru teknik ile her jiletle tıraş olunur. Ha tahrişli geçebilir ama böylesine kanlı olmaz. O yüzden bence ilk önce hatayı kendi ellerinizde arayın. Kremi çok az kullanmışsınız, korkmayın bol kullanın artsın zararı olmaz. Ama sorun ilk perdede çıktığına göre siz bastırıyorsunuz. Sakal çıkış yönlerine dikkat ederek hiç baskı uygulamadan tıraş olun. Gerisi ilerisi yok kalbinizi ferah tutun olacak
Kremi az kullandığımı 2. perdeye geçip yüze sürecek köpük kalmayınca ben de anladım