18/10/2019, Saat: 20:39
(18/10/2019, Saat: 19:43)kadir.tbk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Stres kaynaklı bi dönem bendede olmuştu , bi iki arkadasınında basına gelmişti onlardada sitres kaynaklı oldugunu duymuştum . Gecmiş olsun tabiki öncelik bi dermatoloji uzmanına görünmeniz yada bilemiyorum başka dalda başka bi doktor .
Saçkıran genelde stresten oluyor haklısınız. Randevu alıp gideceğim teşekkürler iyi akşamlar.
(18/10/2019, Saat: 19:44)Kaya42 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum sanırım sizde saçkıran var, bir dermatoloğa gitmeniz gerek. Büyük ihtimalle deri altına kenacort enjekte ederler, bir ay sonra tekrar gelmenizi isterler, umarım açılan yerler kısa zamanda kapanır. Geçmiş olsun, iyi akşamlar.
Muhtemelen, öyle gözüküyor. Biraz internetten araştırdım tedavisi çok zor değilmiş sanırım. Umarım kolaylıkla hallolur. Teşekkür ediyorum sağ olun iyi akşamlar.
(18/10/2019, Saat: 19:52)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçmişte bıyık bölgemde oluştuğunda birilerinin tavsiyesiyle sarımsağı kesip o bölgeye sürdüğümde iki günde düzelmişti.
Sarımsak işi biraz sakat hocam çok kaldığında kök hücreleri öldürüyor sanırım o, zamanı iyi ayarlamak lazım. Denenebilir ama haklısınız, teşekkür ediyorum iyi akşamlar.