28/09/2019, Saat: 18:52
(28/09/2019, Saat: 18:24)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok yapıcı olarak algıladım komşum sıkıntı yok. Şu forum için ülkedeki seçenek eksikliği nedeniyle impa ticaret ve Mustafa Bey'in kıymetli olduğunun ben de farkındayım. Ancak gerek bu başlık altında gerekse farklı başlıklarda sonrasında benim saldırgan olarak algılamam son derece normal yorumlar geldi. Ben haksızlığa uğradığımı hissedince susacak bir insan değilim, o yüzden biraz tepkiselim kimse kusura bakmasın. Burda klavyeden yazmak kolay gibi yorumlar geldi. İnanın hiç kolay bi hayatım olmadı isterseniz özelden de anlatabilirim burda kendimi acındırmak istemiyorum. O yüzden kırıcı yorumlara verdiğim tepkiler için pişman değilim ama yanlış anladığım ve istemeden de olsa kırdığım saygıdeğer insanlardan özür dilerim.
Doğrudur komşum hayatta bircoklarimiz büyük zorluklar yaşıyoruz. Ve keyif için kullandığımız bu mecrada tartışma görmek hoş olmuyor.
Burda size ve sizin nezninizde diğer forum komsularima naçizane sakin olmaya davet ediyorum.
Bu arada bir çok meslek grubuna saygı duyduğum gibi geçirdiğim motosiklet kazası sonrası çatır çatır kırılan bacağım için ortopedi doktorumun gözlerine ameliyat için günlerce baktığım için doktorlara özel bir saygım vardır. (Özellikle ortopedicilere

İmpa ticaret konusunu kirlettim bolca. Mustafa bey affetsin. Amacım kırgınlıkları güzellikle gidermek.
Saygılar
Voskhod
adamdır!