14/07/2019, Saat: 20:28
(14/07/2019, Saat: 15:41)Dumanus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komsum merhaba, ben de bu fircadan almayi dusunuyorum. Gunluk tiras olan biriyim, sabun yuklemesi hususunda boyutunun buyuk olmasi herhangi bir problem yasatiyor mu? Bir de yukleme sonrasi yuzde kopurtme yaparken kopugu rahat birakiyor mu? Bazi buyuk fircalarda kopugu hapsedip yuze aktaramama gibi durumlar duymustum.Fırçanın kıl uzunluğu fazla olduğundan dolayı direnci zayıf ve sert sabunlarda denemedim ama bu zayıflığı yükleme esnasında azda olsa sorun yaşatabilir, belki sabun yükleme süresini uzatabilirsiniz.
Diger sorum semogue 2000 fircasinin loftu da 60 mm civariydi, kullanimi ve performansi acisindan benzer midir? Nitekim bu fircadan baya memnun kalan var. Tesekkurler
Köpüğü hapsetme gibi bir sorun yok ama çok fazla yayılma yapıyor yüzde, masaj etkisini falan unutun öyle bir yeteneği yok
çok sık kullanacaksanız kıl dökmesi sebebiyle 2-3 yıl içinde yoğunluğu büyük oranda düşecektir . Kıl kalitesi ve uçlarının çatallaşması çok güzel. Semogue 2000 kullanmadım karşılaştırma yapamıyorum.Uzun loft ve kıl dökme sorununu göz önüne alarak karar vermek lazım bu fırça için . İlk fırsatta kıl boyunu düşürüp yeniden yapıştırma yaparak bu iki sorunu halletme düşüncem var, olursa eminimki daha keyifli olacaktır.
https://www.facebook.com/pages/Pardus-Handcraft/875240639222477
https://www.instagram.com/pardushandcraft/
https://www.instagram.com/pardushandcraft/

