25/05/2019, Saat: 13:01
(15/05/2019, Saat: 17:00)Silentsv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mustafa Bey;
Aşağıda ki ürünlerin stoklara tekrar girme durumu nedir?
GILLETTE SILVER BLUE
POLSILVER SUPER IRIDIUM
GILLETTE 7 O'CLOCK Super Platinum
GILLETTE 7 O'CLOCK Super Stainless
Gillette Minora
Gillette Nacet
Kai
TAYLOR OF OLD BOND STREET KASE TIRAŞ KREMİ 150GR JERMYN STREET
TAYLOR OF OLD BOND STREET KASE TIRAŞ KREMİ 150GR AVOKADO
GILLETTE SILVER BLUE Gelebilir
POLSILVER SUPER IRIDIUM Üretimi yok , yurtdışında elinde olanlar da yüksek fiyata satıyor.
GILLETTE 7 O'CLOCK Super Platinum Gelebilir
GILLETTE 7 O'CLOCK Super Stainless Gelebilir
Gillette Minora Temini çok çok zor. Sadece güney afrikada var. Önceki ithalatımda gözüm okadar korkmuşki Minora adını duyunca irkiliyorum

Gillette Nacet Şimdilik gelmez
Kai Gelebilir
TAYLOR OF OLD BOND STREET KASE TIRAŞ KREMİ 150GR JERMYN STREET Teminde sıkıntı yok , gümrükte sıkıntı var

TAYLOR OF OLD BOND STREET KASE TIRAŞ KREMİ 150GR AVOKADO Teminde sıkıntı yok , gümrükte sıkıntı var

(15/05/2019, Saat: 23:08)3RD1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende razorock ekleyim bari listeye. Razorock ürünlerinin tekrar gelme ihtimali var mı acaba Mustafa Bey?
Razorock küçük bir parti gelebilir
(16/05/2019, Saat: 12:14)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de ek yapayım o halde
Wrights dezenfekte edici sabun. Bağımlısı oldum bu ikili paketin. Keşke bitmeden bir-iki stok yapsaydım
Wrights şimdilik ufukta yok.
(16/05/2019, Saat: 12:22)Ricochet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de "Stirling Sabunlarını" ekleyerek artırıyorum o halde.
İnşallah diyelim

(16/05/2019, Saat: 12:29)Silentsv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @dikdik_s incelemesini gördükten sonra merakımı celbeden tabula rasa
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(16/05/2019, Saat: 12:32)kadir.tbk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kesinlikle artik Stirling sabunlari İmpada görmek istiyoruz .
Haklısınız ama yolumuza taş koyuyorlar Kadir Bey

(16/05/2019, Saat: 12:44)Ibra35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende eski bolluğu görmek istiyorum.Lakin yokluk dönemine girdik,öyle görünüyor.
Malesef yokluk dönemine girdik . 2019-2020 geleneksel tıraşta iniş dönemi olacak. Stokları eritmeye fırsat olur

(16/05/2019, Saat: 15:43)ziyanınjileti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu ekonomik şartlarda ithal ürün çeşitlerini arttırmayı bırakın, yeni çeşitleri temin etmek bile çok zor komşular. Sanırım dağıtımcılar artık eskisi gibi çeşitli ürün sokmuyor piyasaya.
Klişe tabirle "vergiler,harçlar,fonlar" ithalatçıyı bezdirdi

(23/05/2019, Saat: 14:49)Silentsv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Edwin Jagger kremler bir anda tükendi? 30 dakika önce duruyordu. Hangi komşum aldı bir anda onları !!!!!
Alan arkadaşlar yazmamış , bende yazamam, özel bilgi

(23/05/2019, Saat: 16:36)Silentsv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İmpa stokları güncelliyor sanırım, Crown jilet ve Panna Crema sabun eklenmiş. Panna Crema fiyatı çok çılgın 500 TL
Pannacrema malesef en pahalı sabunlardan biri

Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com