03/05/2019, Saat: 22:37
(03/05/2019, Saat: 21:58)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum hoş geldin. Yuma 'dan uzak dur. Onun amacı başka. Kıy paraya al bir Merkur 1904 42C. Jilet seçmez bir kalender ile mutlu mesut ol tıraşlarını. Sabun, krem, kolonya keyfine kalmış. Sadece BASTIRMA gerisi teferruat.
Hoşbulduk teşekkür ederim toplumumuzda yumaya aşık olanlar merkur 1904 den bir tane bulunduruyor yedekde sanki

Maddi durumuma göre yagiyle merkuru değerlendireceğim
(03/05/2019, Saat: 22:25)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz. Bol köpüklü tahrişsiz tıraşlarınız olsun. Sizde benim gibi geleneksel tıraşa babadan kalma yöntemlerle dönüş yapmak istemişsiniz, en azından benim ergenlik dönemimde koruma barsız aletle mecburiyetten olsa gerek, çünkü babam kaldırıp atmıştı, bizde ondan öyle görerek barsız çok tıraş olduk. Geleneksele geri dönüş yapmak istediğimde tıpkı sizin gibi barsız tıraş olma heyecanına kaptırdım kendimi ilk tıraş olmaya başladığım günler gibi. Fakat birkaç deneme sonrası gereksiz risk olduğunu anladım, koruma barsız alet asla kullanmayın derim, benki gençlik yıllarında hep barsız oldum (elde olan imkanlarla mecburen) şimdi gerekli olduğunu düşünmüyorum. Temiz bir tıraş istiyorsanız agresiflik derecesi yüksek bir alet edinmeniz yeterli, hatta elinizdeki barı kırık Rimei nin yenisini alın bar ile kullanın işinizi rahatlıkla görür, tıraş sabunu varken başka sabun kullanmayın kıtlık döneminde değiliz Allah a şükür, saygılar.
Hoşbulduk teşekkür ederim bir yanlış yaptığımın farkındayım. Sabun konusunda haklısın yerli sabunlar dışında pek alternatif bir seçenek yok gibi mecburen ithal kaliteli sabunlara yöneliceğiz fiyatlı sabunlar ama harelde bir cella işimi görür gibi düşünüyorum

(03/05/2019, Saat: 22:37)Samet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz Necdet Bey, derdinizin dermanı @jegal komşu gibi görünüyorama rimei kullanmış, yumayı görüp eline alıp geri aynı yerine bırakmış biri olarakda şunu söyleyim kaliteli alet kaliteli alettir. Forumda gezindikçe kafanıza yatan birşey elbet olur, kolay gelsin...
Hoşbulduk teşekkür ederim Forumda yeniyim daha önce forum üyeliğim olmadı harelde zamanla alışırım. Geleneksel tıraş adına bilgi küpü ve deneyimli saygın üyelerden oluştuğunu yorumlardan görüyorum