13/04/2019, Saat: 15:26

Avcılıktan Gurmeliğe-Yemeğin Kültürel Tarihi Priscilla Mary Işın tarafından yazılan yemeğin, yiyeceklerin, hazırlama biçimlerinin kıtalar ve ülkeler arasındaki etkileşimini anlatan beğenerek okuduğum bir kitaptı. Yemek konusuna ilgi duyan arkadaşlara tavsiye ederim.
İslam'da Şehitlik David Cook'un konusunu merak edip aldığım kitabıydı. Genelde işe gidip gelirken ve öğle aralarında okuma imkanım olduğundan akademik düzeydeki bu kitabı okurken zorlandım. İlerde sakin zamanda yeniden okumak istiyorum fırsatım olursa. İlgisini çeken arkadaşlarım olursa okuyup okumama konusunda kendilerin karar versin derim.
Türkiye ve Avrupa'dan 65 Güzel Tırmanış Rotası Haldun Aydıngün'ün son kitabı ve kütüphanemdeki yazarından imzalı ilk kitap
