(09/01/2019, Saat: 01:07)ekilic2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Prorasolardan çok keyif alıyorum sizin gibi @Sofistike komşum. Yazlık yeşiller (sabun, krem, losyon, balsam) de hazır, onları da merak ediyorum. Havaların ısınmasını bekleyeceğiz artık.
Semouge porsuktan memnun kalmanıza sevindim. Merak ettim şimdiden açıkçası. Şimdi elimde yeni gelen güzel Semouge domuzlar var. Onların bir keyfine varayım, sıra porsuğa da gelecek kesinlikle.
Sanırım ikimiz de aynı dönemde geleneksel tıraşa başladık. Dolayısıyla heyecan, merak çok...) Keşfedecek çok şey var...
@ekilic2;
Komşum tekrardan isabetli bir karar vermişsiniz, Proraso yeşil okaliptüs özlü ve mentollü bir ürün olduğu için yazın kullanın... geçmiş zaman forumda proraso okaliptüs ürününü kışın kullanan bir üye'ye karşı yapılan bir yoruma denk gelmiştim. Sub-zero ile bir akrabalığınız mı var gibi bir yorumdu, herhalde epey gülmüştüm.
Komşum dediğiniz gibi aynı dönem veya yakın tarihler içerisinde bu geleneksel (ıslak) tıraşa giriş yaptık, tercih ettik. Ve ben bu sebeple;
Semouge fırçası aldığım için fırçayı size önermedim. Porsuk kılı fırçaların çeşitleri ve kendi içlerinde kıl sınıflandırılmaları var 2 band finest kıl tipini denemeniz yönünde dilimin döndüğünce öneride bulundum. Tabi ki dilediğiniz zaman beğeninizi kazanmış olan ürünü alıp tecrübe edeceksiniz, o sizin taktir ve tercihinize kalmış bir durum
Komşum zaten envai çeşit ürün var hepsini denemeye kalksak ne zaman yeterli ne de bütçe çok şanslıyız ki böyle bir platformda olduğumuz için geleneksel (ıslak) tıraş ile alakalı aklına ne gelirse forum içerisinde araştırman yeterli ürünler hakkında bilgeye direk kullanıcı tarafından ulaşabilme imkanı bu çok büyük bir lüks ve kazanım kendi şahsım adına çok şanslı hissediyorum, kendimi ve şundan eminim ki aynı duyguları paylaşıyoruz...Keyifli tıraşlar geçirmeniz dileğiyle,
İyi geceler.