10/07/2018, Saat: 11:21
(10/07/2018, Saat: 10:41)kadir.tbk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende yeni başladım komşum şimdi ekipman toplamaya denemeye başladım , fırçadan sabuna aletden jilet kalitesine kadar çok degişkenlik gösteriyo traşım . Bazen çok rahat bazende terliyerek traş oluyorum kendimi kesmemek için ama sonunda şunu biliyorum bigün bende adam gibi traş olucam . Keşke babamı zamanında dinleyip bu saçma sapan köpükleri kullan at plastik kesicileri kullanmasaydım en azından ara ara kullansaydım şîmdi bukadar zorlanmazdım . He şuda var bukadar zorlanmak diyorum ama bu zorlugunda ayrı bi keyfini duyuyorum . Çünkü hiç aynada bukadar kendşme bakıp kendimle başbaşa kalmamıştım . Hele eşimin traş sonrası yanaklarıma dokunup yumuşacık olmuş bebek poposu gibi mis gibi tepkileri bambaşka bişey . Umarım daha ileriye taşıcaz zamanla .
Hobi olarak yapınca daha keyifli oluyor. Tıraş zorunluluğu olmayan biriyim 2 ay hatta daha fazla süre sadece düzeltmelerle yoluma devam ettiğimi bilirim ama artık bu şekildesi daha sağlıklı diye düşünmeye başlayıp bismillah dedim (: Makine,sabun,jilet,krem,as,fırça vs vs hepsinden çeşit yaptım kendimde artık elimde yüzlerce kombinasyon fırsatı var deneyerek parlamaya devam (: