20/03/2018, Saat: 23:27
Musluğu aç/kapa bence de çok sıkıcı. Videolarımdan birinde göstermiştim. Küçük bir plastik kabı (ikeadan almıştım) tıraş aletini temizlemek için kullanıyorum, o suyu başka amaçla kullanmıyorum dediğiniz gibi köpük ve kıl oluyor. Daha büyükçe bir plastik kabı lavabonun içine koyuyorum ve her iki kaba da sıcak musluk suyu koyuyorum. Tıraş aleti sıcak suda daha kolay temizleniyor. Büyük kaptaki suyu perdeler arasında yüzümü yıkamak için kullanıyorum. Yabancılar genelde lavabonun tıkaçını kapatıp lavaboyu dolduruyorlar, bizde böyle alışkanlık yok

(20/03/2018, Saat: 19:27)oguz han Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @starex üstadım güzel bir video olmuş teşekkür ederim. Bir şey sormak istiyorum. Tıraş sırasında tıraş aletini nasıl temizliyorsun? Ben musluğu açıp kapatıyorum o da bir yerden sonra canımı sıkıyor. Senin gibi bir kabın içinde temizlemeye çalışınca kapta köpük biriktiği için temizyenmiyor köpüklü kalıyor. Tıraş videolarında herkes böyle yapıyor ben anlamadım galiba gereksiz bir ayrıntı oldu kusura bakma