(29/12/2017, Saat: 21:15)protti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hiçbir şekilde kurulamayın. Durulayıp silkelemek kafi. Çocukların erişemeyeceği, göremeyeceği dolap kapağı içi gibi bir yere çift taraflı bir bant ile bir mıknatıs yapıştırın. Mıknatısı ince bir kat folyo ile de kaplarsanız daha temiz olur. Arada da kolonya ile dezenfekte edersiniz. Hem ortada birini kesecek korkunuz olmaz hemde düzgünce kurur. Ben ayrıca mıknatısa yapıştırdığım tarafı da sıralayarak sağ, sol, alt, üst, orta gibi kaçıncı kullanım olduğunu da unutmuyorum.
Tavsiye ederim deneyin. Discovery kanaldaa yanılmıyorsam Croma jilet fabrikasında nasıl yapılır belgeselinde bir jiletin ortalama 5-6 kez kullanım ömrünün olduğunu söylemişti .
Hocam, miknatis icin bir sekil yapacagim. Suan banyo dolabinda atik jilet kutusunun uzerine koyuyorum. Ben genelde jiletleri 2 gun kullaniyorum, yuzumun yarisini jiletin bir diger yarisini da ikinci agziyla tiras ediyorum. Boylece kac perde tiras olursam olayim jiletin iki yuzunu de esit kullanmis oluyorum. Yine yanlis hatirlamiyorsam bir forumdasimizin yazdigi gibi “hayat ayni sabunu iki, ayni kileti uc kere kullanmak icin cok kisa” diye. Suan ust uste iki kere ayni jileti kullanmiyorum. Surekli farkli bir jilet deniyorum. Ayrica bu jiletleri bir excel dosyasinda degerlendirip listeliyorum. Bir jileti uc kereden fazla kullanabilecegimi hic dusunemiyorum.