26/09/2017, Saat: 09:57
(25/09/2017, Saat: 23:32)Dr.Fahrenheit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Efrasyab komşumla 10 seneyi aşan dostluğumuz var. Hatta sağolsun panik atağımın tavan yaptığı bir gece, başıma aldığım bir darbeyi büyütmem sonucu anksiyetemin tavan yapmasıyla, sabaha kadar beni uyanık tutup facebooktan sohbet etmişliği bile vardır sağolsun. Komşumun kendi sabununu ürettiğinden benim de haberim yoktu şimdiye kadar, mesajını okudum da benim merak salıp becerebileceğim bir sürece benzemiyor yapım aşaması. Bir başlık açıp da göstersen şu yavruları, yapım sürecini falan anlatsan iyi olmaz mı? Hem belki benim gibi demek isteyen komşularımız için 3-5 tıraşlık ufak kalıplarda ortaya karışık birşeyler de hazırlarsın. Çok teşekkürler bu arada güzel jestin için.
-------
Gece tıraşı. Bugece ilk defa @Umutakdag komşumun videosundan sonra sol tarafı sol elle aldım. Tabi ilk sefer olması biraz tedirgin etti. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama bu el alışkanlığını şuna benzettim; Düz vites araç kullanmış olan komşular bilir, sol ayak debriyaj hassasiyetine, sağ ayak da fren hassasiyetine o kadar alışmıştır ki, trafikte canınız sıkılsa ters ayakla pedala basayım deseniz, sağ ayakla arabayı yumuşak bir biçimde kaldırmakta, sol ayakla da yumuşak bir şekilde fren yapmakta zorlanırsınız. Ben de sol elimle tıraşta (özellikle 2. perde ATG'de) buna benzer bir zorlanma yaşadım diyebilirim ama alışacağımı düşünüyorum. Öte yandan shavette'e geçtiğimden beri kılcal kesik, çizik vs. açısından da en sorunsuz tıraşımı oldum diyebilirim.
Bu arada Feather'ın süper jileti ile 3. tıraş oldu bu, hala konforunda en ufak bir kayıp yok. Gerçekten DE jiletlerinden uzun ömürlü olacak gibi gözüküyor.
Merhaba,
Sol tarafa sol el alışılıyor, ben ilk zamanları korkudan terledim

Feather jletlerin tıraş sayısı ile ilginç bir tespitim: Bu jiletler ilk tıraşta çok aşırı keskin oluyor sonraki tıraşlar daha konforlu ve rahat bence. Bir de bunlarla minimum 10 tıraş beklemek yanlış olmaz, ben çoğu zaman köreldiğinden değil sıkıldığım için jilet değiştiriyorum. Yabancıların demesine göre 10-15 tıraş çıkarıyorlar, tabi her sakal farklı malumunuz. Ben 15 den fazla tıraş aldım Feather Professional'den ve hala ortalama bir çelik ustura kadar keskindi.