27/10/2011, Saat: 18:35
(Son Düzenleme: 27/10/2011, Saat: 18:38, Düzenleyen: papazerigi.)
peki abicim senin aklında olayım yeter. eğer bir kardeşini mutlu etmek istersen ben buradayım 
yapıştırıcısı, kargosu, fırçanın maliyeti toplam ne tutuyorsa ödemek ve size ekstradan bir yük olmaması şartıyla.
abi o zaman sen bi hallet de biz de ona göre gerekirse senin aldıklarından alıp kendimiz derinleştirelim sapını filan. hangi fırçadan hangi saptan almamız gerektiğini filan sonra tartışırız. veya sen dersen ki direk şu fırça iyi doğrudan alırız senin dediğini. bana bir seyahat fırçası lazım da.
Saygılar

yapıştırıcısı, kargosu, fırçanın maliyeti toplam ne tutuyorsa ödemek ve size ekstradan bir yük olmaması şartıyla.
abi o zaman sen bi hallet de biz de ona göre gerekirse senin aldıklarından alıp kendimiz derinleştirelim sapını filan. hangi fırçadan hangi saptan almamız gerektiğini filan sonra tartışırız. veya sen dersen ki direk şu fırça iyi doğrudan alırız senin dediğini. bana bir seyahat fırçası lazım da.
Saygılar
(27/10/2011, Saat: 18:32)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Epoksi kullanıyorum 2li karışım Tekzende satılıyor 14-15TL aynen derinleştirip kıl boyunu ayarlıyorum. Teklifini şu an için kabul edemem çünkü bu fırçalar gerçekten çok hoş gözüküyor .. Performans açısından da iyi olursa sizde alırsınız lijundan ..20 usd çok iyi fiyat ..yalnız tek fırça alınca fiyat artarmı bilmem o yüzden dediğin gibi çift almak mantıklı.