09/05/2017, Saat: 18:35
(Son Düzenleme: 09/05/2017, Saat: 18:36, Düzenleyen: neoromancer.)
@Mavibu komşum iltifatın için teşekkürler.. @cihankeskin komşum saolasın.. umarım özenmeniz gerçeğe dönüşür ver Istanbula bir geldiğimde beraberce tüttürme
şansı yakalarız ... @SumNauta ve @Serjames Arkadaşlar güzel sözleriniz için teşekkürler ama .. "Türk Klasik Tıraş hobisi fotoğraf sanatı'' hakkında avantgard kimliğini hakedecek benden dahada iyi fotoğrafları olan arkadaşlara haksızlık etmeyelim ...bence bu bir hissiyat meselesi ve 2 ayrı uğraşın harmonisi ile oluşan bir güzellik..bu her iki uğraşa benim kadar değer veren birçok arkadaşımız olduğunu ve dahada artarak çoğalabileceğimizi biliyorum ..bu sebeple harcanan emek ve özenin burası gibi düzeyli bir platformdaki kaliteyi artıracağına yönelik inancım tamdır o sebeple helali hoş olsun..herkes kendinden birşeyler katarak bu hedefe yönelik paylaşımlarda bulunursa şu vefasız dünyanın
dertlerinden uzaklaşıp bir nefes almak için uğradığımız bu ortamın bizlere daha çok şeyler katarak zenginleştireceğini düşünüyorum ki bu etkiyi herbirimizin kişisel yaşamına kısmi olarak yaptığını teslim ediyoruzdur sanıyorum...Saygılar sunuyorum, güzellikleri hep beraber çoğaltma dileğiyle

insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir