23/02/2017, Saat: 17:07
(23/02/2017, Saat: 16:50)chevalier Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @DeaKen @korgunv tesekkur ederim.
@korgunv komsum deneyince tam tecrubemi yazarim. Amerikan berber salonu kokusu baz alinarak olusturuldu, klasik bir kokudur diye bahsedildigi icin aldim, cok kokusunu incelemeden. Genelde yuksek not aliyor. Simdi koklayinca kutusunda karanfil, odunsu ve hafif arkada cicegimsi bir koku aliyorum.
Ureticinin sitesinde soyle yaziyor;
"American Blend is Fine Accoutrement's flagship fragrance and quite literally captures the scent of shaving. Reminiscent of traditional canned shaving foam, the scent was Inspired by YSL Rive Gauche Pour Homme (2003) and consists of a Fern base accented by geranium , lavender , oakmoss, patchouli, and a hint of Gaiac wood."
Bahsettikleri parfum u bilmedigim icin Fragrantica adli sitede baktim. Birisi soyle yazmis: "Super sexy night scent.Manly and clean with great silage and lasting power."
Sağolasın komşum, tam tahmin ettiğim gibi. Ben de sıklıkla iş gereği GCC ülkelere gidiyorum, eğer İmpa'ya gelmezse oralardan alırım. Yıl başından beri 3 farklı ülke 7 değişik krem aldım, olsun beklemede kalabilirler. Bende senin Maca Root hesap Barbaros Guava sabunu bitirmeye çalışıyorum

As long as you have drinking days than hungover days, you're fine ...