11/11/2016, Saat: 13:32
(10/11/2016, Saat: 22:30)ustaci Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mustafa bey , bu japonlar ile hala anlaşamadınız mı ? Feather usturalar ile ilgili bir gelişme var mı ? Adamlar çok mu cins çıktı
Japonları takdir ederim ama gerçekten zor adamlar
İnşallah diyelim.
(10/11/2016, Saat: 23:15)LiuShang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende kai jiletleri soracaktım
Kai jilet tedarikçimiz ortalıkta yok
Başka tedarikçi arıyorum.(10/11/2016, Saat: 23:18)Blade Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mustafa Bey keşke colonia standart ürün gamlarinda olsaymisdenemeyi çok isterdim açıkcasi. Kimbilir belki ilerde diğer pazarlar için de sunarlar.
Saygılar
Ürünleri sınırlı , bizede verseler çeşit artmış olurdu

(10/11/2016, Saat: 23:38)Lorenzo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hazır bastırmışken ben de yeni liste sorayım. Güncel liste yollar mısınız Mustafa Bey? Eski liste devam mı yoksa?
Forum listemi güniçinde güncellerim.
(10/11/2016, Saat: 23:39)Yeni Üye Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Personna lab blue, personna medical prep, crystal gibi jiletleri de 5 veya 10'luk paketlerde satmanızı da isteriz.
Lab blue gelecek ama diğerleri için adam gibi toptancıya ulaşamadım.
(10/11/2016, Saat: 23:49)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu açıldı, ben de daha önce yaptığım bir talebi yineleyeyim.
Mustafa bey B&M Reserve Aftershave ithal etmeye karar verdiniz mi? AB uyumlu formülle üretilmiş, size yardımcı olur mu bilmiyorum ama getirirseniz gerçekten harika olur.
Onur Bey B&M aklımda ama tedarikçilerde yok , Sadece aftershave için B&M den yüklü ithalatın başarılı olmayacağı kanaatindeyim.
(11/11/2016, Saat: 01:22)cbaytan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mustafa bey Amerikalıların en önemli markalarıından "The Art of Shaving" i sistemine entegre edebilse keşke, pahalılar ancak çok kaliteliler.
http://www.theartofshaving.com/
The art of shaving iş listemde ama listenin sonlarında biraz
Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com

denemeyi çok isterdim açıkcasi. Kimbilir belki ilerde diğer pazarlar için de sunarlar.