@onurcakmak ve @dikdiks komsularim, detayli cevaplariniz icin tesekkur ederim. Mutlaka dikkate alacagim secim yaparken. Ben tek bir ideal ustura, tiras aleti, sabun ve jilet bulmayi amacliyorum isin keyif kismindan ote. Biraz yapiyla ilgili bir durum, "budur" dedigim sabunu veya usturayi ornegin herhalde bir 10 yil degistirmem. O nedenle yaptiginiz her yorum ve inceleme cok onemli, sagolun.
@liushang, cok sagolun tavsiye icin. Daha onceki farkli konulardan da tecrube ettigime gore bazen 5 dolarlik bir esya 50 dolarliktan cok daha uygun olabiliyor kisiye bagli olarak. Hic duymadigim bir aletti, inceleyecegim hemen.
Saka gibi ama dun ruyamda r41 aldigimi ve bana fazla agresif geldigini gordum. Hayrolsun.
@liushang, cok sagolun tavsiye icin. Daha onceki farkli konulardan da tecrube ettigime gore bazen 5 dolarlik bir esya 50 dolarliktan cok daha uygun olabiliyor kisiye bagli olarak. Hic duymadigim bir aletti, inceleyecegim hemen.
Saka gibi ama dun ruyamda r41 aldigimi ve bana fazla agresif geldigini gordum. Hayrolsun.