11/09/2016, Saat: 16:02

Adapazarında, gizlenmiş inci misali bir mekan ve insan ertan usta...ilk yeni usturamı, kendi üretimi ince ve kaliteli işçiliğiyle şekillendirdiği çelikle edinmiş olmaktan mutlu oldum..gayet sıcak TR deki genel esnaf mentalitesinin ötesinde donanımlı bir dünya insanı... hem böyle cesaret gerektiren bir girişimde bulunmasından hemde bu zanaatın geleneksel kısmına duyduğu ilgi sonucu geliştirdiği derya bilgisinden etkilenmemek mümkün değil....Bu topraklarda kalıcılığını sağlamak adına extra desteklenmesi gereken bir kardeşimiz..forumdaki arkadaşlara tavsiyem; dışardan edinmesi problemli olan -gümrük,kargo,süre vs..- ürünler yerine telefonla arayarak bilgi alabilecekleri yada bizzat sakaryaya gelerek ziyaret edebilicekleri bu girişimi gözardı etmemeleri...ben çok memnun kaldım ,sırf Ustura ve traş ekipmanları konusundaki engin deneyimleri paylaşmak adına bile yararlı bir ziyaret oldu..yanısıra edindiğim güzellikler de fotoda göründüğü gibidir...
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir