@dikdik_s üstadım isananın daha önce sensitive olanı kullandım kışın çok hoşuma gitti. bunu da dün Rossman da gördüm Q10 denilen madde cildin yenilenmesine hızla yardımcı oluyormuş 10 tl ye aldım. Uygun fiyatlı ürün kullanmak isteyenlerin muhakkak denemesi kanaatindeyim. Cildim pamuk gibi oldu. Bezelye tanesi kadar elime yedirip sürüyorum ve bir kaç dakika içerisinde cilt emiyor. Çok rahatsız edici değil ama hafif bir yapışkanlık olur ama kısa sürede o da gidiyor.
Yuma ile ilk kez tıraş oldum. Dün yuma yorumlarını okurken merak edip aldım. Sonuç çok mükkemmel oldu hiç beklemediğim kadar ama üst kapak uç kısımları iç tarafa doğru 3mm eğim var bir tarafta , buna rağmen beni rahatsız etmedi. Keşke kutulu olanlardan alsaydım, ayrıca bu hafta bakalım günlük olarak kullanacağım o Zaman daha çok belli olur yüzüme neler yapacağı ?
Yuma ile ilk kez tıraş oldum. Dün yuma yorumlarını okurken merak edip aldım. Sonuç çok mükkemmel oldu hiç beklemediğim kadar ama üst kapak uç kısımları iç tarafa doğru 3mm eğim var bir tarafta , buna rağmen beni rahatsız etmedi. Keşke kutulu olanlardan alsaydım, ayrıca bu hafta bakalım günlük olarak kullanacağım o Zaman daha çok belli olur yüzüme neler yapacağı ?
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet
Nazım Hikmet