29/06/2016, Saat: 17:56
(29/06/2016, Saat: 15:23)CanYoldas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ağabey bu düşme olayları gözümü korkutuyor baya yahuO halde ekipmandan da önce eğitimle başlamak lazım belki, bildiğim kadarıyla bazı sürüş tekniği dersleri veren yerler ekipman da sağlayabiliyor, doğru hatırlıyorumdur umarım. Eğitim olarak sürücü kursuna ek alınan eğitimleri kastettiğiniz açık, ben de ehliyet tek başına yetmez diyorum. Nereyi önerirsiniz?
Eğitim yeri olarak İstanbul'da önereceğim yerler altınelbiseli adam videoları ile sınırlı. GİS akademi ve Yamaha nın verdiği eğitimlerden bahsediyor kendisi. Ben de İzmir'de yaşadığım için bunların hiçbirine katılma şansım olmadı. Sana altınelbiseli adam videolarını tavsiye ederim boş vaktin olduğunda bol bol dinle. Her seviyede ki motorcu için öğrenecek bir şeyler var videolarda. Hatta ekipman seçimi ile ilgili de videoları var. Eğitim verenlerin ekipman konusunda yardımcı olup olmayacakları konusunda bilgi sahibi değilim. Eğitim veren yer ile konuşmak gerekir. Eğer verirlerse daha güzel olur , kendini denersin ve bu işin sana göre olup olmadığı konusunda daha net bir fikir sahibi olursun.