22/06/2016, Saat: 11:40
cihan hocam tekrar elinizi tasin.altina koymaniz buyuk cesaret ve fedakarlik olmus
gordugum kadariyla toplu bir alim icin uygun.fiyatli ancak herkesin kullanabileceği islevsellikte bir fircaya ihtiyacimiz var.benim bu konuda nacizane tavsiyem frank shaving ile gorusmek olacaktir.benim en sevdigim porsuk fircam fs finest 2 band dir.pek cok kisi cin mali diye önyargılı bakar.ama emin olun muhtesem.bir firca.fircalar konusunda cok tecrube sahibi degilim ancak birtakim premium fircalari da kullanmama ragmen en keyif aldigim firca oldu.kendisi.begenmeyeni.de.gormedim.cunku hem yumusaklik hem.backbone hem de kopuk performansi olarak zirvelerde.daha iyileri.muhakkak vardir.ancak 30-40$ lik fiyatiyla herkesin ulasabilecegi bir.firca olacaktir.ote yandan satici pazarliga her zaman acik ve toplu alimda indirimler yapacaktir.biz.knot ve sap sececegiz uzerine markalama yapilacak ilave olarak sadece.bende zaten var bu firca ama bu organizasyonla hem.herkesin uygun.fiyata.guzel bir firca sahibi olmasini isterim hem de forumca ortak.bir fircamiz olur,bunun hazzini yasariz.benim teklifim budur

http://enfiyemeraki.blogspot.com.tr/