Bugün ilk defa (eğer hafızam beni yanıltmıyorsa) tıraş esnasında jilet değiştirmek zorunda kaldım. Normalde bir jileti genelde 1-3 kez kullanırım, zaman zaman 4-5 yaptığım da olur. Sanırım bugün permanın 4. tıraşıydı, ne olacak canım edim, bir kez daha tıraş olur kutuya atarım diye düşündüm. Ancak, baktım ki jilet sadece köpüğü sıyırıyor. (Belki böyle olmasında hafif olduğu için Rimei'nin de etkisi vardır. Tahriş olmaması için de ayrıca bir baskı/bastırma yapmak istemedim) İlk perdenin sonuna doğru neredeyse sakalların tümü duruyordu. Mecburen 2. perde ile beraber yeni bir permaya geçtim ve sorunsuz bir şekilde tıraşı tamamladım. Bunları yazmamın sebebi biraz da şu ki:
Jilet ömrü testi yapan arkadaşlar, öncelikle sizi tebrik ederim. Ancak, yapmayın, kendinize yazık etmeyin. Belki aynı jilet ile daha fazla tıraş olabilirsiniz ama naçizane tavsiyem, bizim için limitleri zorlamayın
Jilet ömrü testi yapan arkadaşlar, öncelikle sizi tebrik ederim. Ancak, yapmayın, kendinize yazık etmeyin. Belki aynı jilet ile daha fazla tıraş olabilirsiniz ama naçizane tavsiyem, bizim için limitleri zorlamayın