Vanta RA112C jiletli ustura
Ladas jilet (2)
Truefitt&Hill Süper Badger fırça
Haslinger Schafmilch sabun
Zaza şap
Rebul balsam
Hafta sonu ustura idmanlarından sonra nihayet usturamı hafta içi rotasyonuma dahil ettim. Çok mutluyum
İki haftadır ustura ile tıraş olmuyordum, bunun tedirginliği vardı ancak neyse ki sorunsuz bir şekilde tıraşı tamamladım.
Jileti makas ile kesmek yerine kağıdının içindeyken kırdım. Uçları hafif kıvrıldığı için sürgülü usturaya takarken biraz zorlandım ve bir anlık dikkatsizlik sonucu parmağımı kestim
Bu nedenle özellikle sürgülü ustura kullanan arkadaşlara jileti makasla ikiye bölmelerini tavsiye ederim.
Haslinger sabunun ustura ile tıraş için çok uygun olduğunu düşünüyorum. Nemlendirme, yastıklama, kayganlık ve koruyuculuk açısından rahat bir tıraş sağladı.
Ladas jilet (2)
Truefitt&Hill Süper Badger fırça
Haslinger Schafmilch sabun
Zaza şap
Rebul balsam
Hafta sonu ustura idmanlarından sonra nihayet usturamı hafta içi rotasyonuma dahil ettim. Çok mutluyum
İki haftadır ustura ile tıraş olmuyordum, bunun tedirginliği vardı ancak neyse ki sorunsuz bir şekilde tıraşı tamamladım.
Jileti makas ile kesmek yerine kağıdının içindeyken kırdım. Uçları hafif kıvrıldığı için sürgülü usturaya takarken biraz zorlandım ve bir anlık dikkatsizlik sonucu parmağımı kestim
Bu nedenle özellikle sürgülü ustura kullanan arkadaşlara jileti makasla ikiye bölmelerini tavsiye ederim.Haslinger sabunun ustura ile tıraş için çok uygun olduğunu düşünüyorum. Nemlendirme, yastıklama, kayganlık ve koruyuculuk açısından rahat bir tıraş sağladı.