25/12/2015, Saat: 00:08
EJ tıraş öncesi
EJ Barley
Feather (2)
Proraso sandal kase
Banat Perfect
Zaza şap
Ozgun41 sandal
Nivea Coolkick
İki perde olarak planladığım bu tıraşta, üç perde sinek kaydı yaptım. Gerçekten son derece keyifli, güzel bir tıraş oldu. Feather ikinci tıraşında çekiştirmesine rağmen çok etkili bir tıraş verdi. "Daldı dalacak" hissiyatı yüzünden sık kullanmıyorum. Eldekileri bitirmeye çalışıyorum. Tersten özellikle zorlandı. Üçüncü tıraşı çıkaramaz.
Proraso sandal ve tıraş sonrasında Özgün üstadımın kolonyası koku namına keyifli dakikalar yaşatıyor (evet kokuyu alıyorum hala, süper
).
Nivea Coolkick' e de çaktırmadan 3017 yaşatıyorum, bitmek bilmedi bir türlü zıkkım
.
Güzel tıraştı güzel, günün yorgunluğunu attım resmen.
EJ Barley
Feather (2)
Proraso sandal kase
Banat Perfect
Zaza şap
Ozgun41 sandal
Nivea Coolkick
İki perde olarak planladığım bu tıraşta, üç perde sinek kaydı yaptım. Gerçekten son derece keyifli, güzel bir tıraş oldu. Feather ikinci tıraşında çekiştirmesine rağmen çok etkili bir tıraş verdi. "Daldı dalacak" hissiyatı yüzünden sık kullanmıyorum. Eldekileri bitirmeye çalışıyorum. Tersten özellikle zorlandı. Üçüncü tıraşı çıkaramaz.
Proraso sandal ve tıraş sonrasında Özgün üstadımın kolonyası koku namına keyifli dakikalar yaşatıyor (evet kokuyu alıyorum hala, süper
).Nivea Coolkick' e de çaktırmadan 3017 yaşatıyorum, bitmek bilmedi bir türlü zıkkım
.Güzel tıraştı güzel, günün yorgunluğunu attım resmen.
Haydi hayırlı tıraşlar...