24/12/2015, Saat: 18:54
(24/12/2015, Saat: 18:46)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu noktadan itibaren bu aletin yeni başlayacaklara önerilmemesini şiddetle tavsiye ediyorum. Aynı fiyata Ming-shi alet veya daha ucuza Rimei var. Yaşı genç veya yumuşak sakallı olanlara Ming-shi, yaşı ileri tıraşta tecrübeli veya sert ve sık sakallı olanlara Rimei. Bu hususta bir fikir birliğine varırsak çok faydalı olacak.
Wilkinson aletin kafa yapısı gerçekten hoş değil. Jilet tutuşu bir garip, koruma barı yapısı ayrı garip. İlk ıslak tıraşımda kullandım, yüzüm kıpkırmızıydı. Sonra İmpa'ya giderek Futur almıştım. İkinci tıraşımı futur ile oldum ve yüzüm tertemiz çok güzeldi. O zaman bir acemi olarak Futur ile temiz tıraş olup, Wilkinson ile yüzüm kıpkırmızı olmuştu.
@manilafortuna komşum görünen o ki siz hem eski alışkanlık, hem de wilkinson aletin etkili kesememesinden dolayı biraz sert bir tıraş olmuşsunuz. Sakalınız da pek seyrek değil, bu aleti bırakmanızı tavsiye ederim. Dilerseniz bir Rimei edinin. Çook hafif bir alettir, ola ki unuttunuz bastırarak tıraş oldunuz, aletin hafifliği bunu kısmen tolere edecektir. Jilet olarak yeşil astra ile başlayıp, duruma göre daha keskin jiletler veya daha kör jiletler ile orta yolu bulursunuz.
Wilkinson dan hiç memnun kalmadım sabahtan beri yüzüm yanıyor... iki - üç kere losyon sürdüm... Çok fazla kesik yaptı artı olarak kıl kökleri duruyor... Kendi jileti berbat sanırım , zaten alette pek birşeye benzemiyor...
Muhle R41 gözüme çok hoş gözüküyor ama nasıl alır sakalımı bilemiyorum çok acemimiyim....