11/12/2015, Saat: 02:08
(11/12/2015, Saat: 01:18)ms_1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ustaci
Sonunda çeliğe geçmeyi düşünüyorsanız, bunu baştan yapın, hiç tereddüt etmeyin bence. Jiletli Vanta ve R41 'in toplam maliyetine sanırım 2. el bir çelik alınır. (Eğer 2. el olabilir derseniz) Böylelikle tıraş kalitesi hususunda arzuladığınız hedefede ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum.
Çelik konusunda tam da karar vermiş değilim şimdilik ustura hevesimi Vanta ile gidermeyi düşünüyorum iki De alette R41 ile bir de 37c slant ta da aklım kaldı bu 3 tanesini zamanla aldıktan sonra bakacağım duruma göre memnun kalırsam çelik e geçmeyebilirim de ama kendimi de biliyorum muhtemelen kendimi engelleyemeyip çeliği de deneyeceğim çelik in çok iyi olduğunu tahmin ediyorum ama belki de o kadar kalite farkı da olmayabilir yani o kadar zahmetin zamanın hakkını gerçekten verecek mi onu da bilmiyorum o nedenle önce jiletli ustura R41 37c slant ı da önce denemek istiyorum ki sonrasında çelik i kullanırsam da en azından zahmetinin zamanının karşılığını gerçekten verecek mi mukayese etme imkanım olur.. Bakalım su akar yolunu bulur