05/09/2015, Saat: 12:59
(05/09/2015, Saat: 02:24)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadım bu iş yaparmı? Bendede seramik bıçaklı remington var paranın para zamanı bir arsa fiyatına almıştım ama 5 seneyi devirdi şimdi beni değiştir diyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
İş yapar üstadım. Kabaca anlatmaya çalışayım.
Bu ürünü tercih etmemin en büyük nedeni hızlı şarj olması. Lityum pili var 1 saat şarj ile 50 dk kullanım süresi var (kağıt üstünde). Panasonic ER508 12 saatte şarj oluyordu mesela, en lazım zamanda yolda kalabiliyordu ama bu model kablo takılı iken de kullanılabiliyor o yüzden pilini çıkarttım şu an çalışmaya devam ediyor. Philips ise kablo ile çalışmıyor bu negatif yanı. Panasonic kaliteli alet kesinlikle, hala sıfır gibi duruyor aslında ama detay işlerde çok kaba kalıyor ve tarak numaları artışları yeterli değil. Örneğin favorileri inceltmede yetersiz kalıyordu ve bıçak ağzı geniş olduğu için detay çalışmak zordu...
Philips' in aparatları geniş her türlü kıl tüy işinde kullanılabiliyor, diğer modellere göre en geniş olanaklar bu cihazda sanırım. Burun/kulak aparatı bence çok başarılı, çok güvenli. Elimdeki kalem tipli benzer ucuz ürünler keskin değil çekiştiriyor zırt pırt pil değişimi gerektiriyordu (direk çöpe gittiler iki tane vardı). Bunun başlığı hem keskin hem güçlü kalıyor bunların yanında hem de güvenli.
Vücut tüyleri için olan biçer döver (hem makas gibi kesen hem elekli olan başlık ) yine oldukça başarılı buldum. Gayet güzel iş gördü. Yine sadece elekli olan küçük başlık çok güzel, detay yerlerde güzel iş yapıyor.
Saç/sakal olan aparatı kullanmadım ama düzgün çalışacağını düşünüyorum. Genel olarak ben oldukça memnun kaldım bu üründe. Aparatların kullanımı geniş ve güzel çalışıyor, kolay sökülüp takılabiliyor vs.. Malzeme kalitesini de yeterli buldum ama ne kadar sağlam bir ürün olduğunu elbette zaman gösterecek.
Haydi hayırlı tıraşlar...