09/08/2015, Saat: 23:17
Tıraş sayısı jilete ve sakalın sertliğine göre değişir ama bir reklamda 6 tıraşa kadar kullanılabildiğini duydum ben bu konuda pro deyilim ama (permasharp)ilk tıraşta çok keskin olduğunu anlıyorum 2. tıraşta daha kolay oluyo hafif keskinliği gidiyo belkide benim sakalımın yumuşak olması yada jiletin iyi olması 3 tıraş çok rahat olabiliyorum hangi jiletle ortalama olarak kaç kere tıraş olunabilir ?
jiletlere bakarken bişey farkettim jiletin bi tarafı daha ince bilenmişti farklı jiletlerede baktım dikkatlice ışığa tutup bakın sizde farkedersiniz belkide kafamdan üretiyom sadece başkalarıda fark ettimi onu farkettim aşağıda bi görsel var ordan anlatıyımgörselin kötülüğüyle dalga geçmeyin 1. çizimde bıçağın ağzının bilenme açısını gösteriyo iki taraftanda aynı tabi temsili 2.çizim ise jiletlerin biri daha geniş açıyla bilenmiş buda akla şunu getiriyo jileti 30 dereceyle yada daha az açıyla kullandığımız için bu çok mantıklı oluyo keskinliğinden daha fazla yararlanabiliyoruz kırmızı çizgi yüzü temsil ediyo belki bi tarafı daha az biliyolar çünkü jilet tek taraflı kesiyo o tarafıı o kadar bilemesine gerek yok ve firmaların milyonlarca jilet ürettiğini düşünürsek mantıklı en sağdaki japon aşçı bıçağının ağzı adı deba balık işlerinde kullanılıyo hem çok keskin hemde sağlam öylesine deyim dedim eğer haklıysam yada tamamen saçmaladıysam lütfen söyleyin
jiletlere bakarken bişey farkettim jiletin bi tarafı daha ince bilenmişti farklı jiletlerede baktım dikkatlice ışığa tutup bakın sizde farkedersiniz belkide kafamdan üretiyom sadece başkalarıda fark ettimi onu farkettim aşağıda bi görsel var ordan anlatıyımgörselin kötülüğüyle dalga geçmeyin 1. çizimde bıçağın ağzının bilenme açısını gösteriyo iki taraftanda aynı tabi temsili 2.çizim ise jiletlerin biri daha geniş açıyla bilenmiş buda akla şunu getiriyo jileti 30 dereceyle yada daha az açıyla kullandığımız için bu çok mantıklı oluyo keskinliğinden daha fazla yararlanabiliyoruz kırmızı çizgi yüzü temsil ediyo belki bi tarafı daha az biliyolar çünkü jilet tek taraflı kesiyo o tarafıı o kadar bilemesine gerek yok ve firmaların milyonlarca jilet ürettiğini düşünürsek mantıklı en sağdaki japon aşçı bıçağının ağzı adı deba balık işlerinde kullanılıyo hem çok keskin hemde sağlam öylesine deyim dedim eğer haklıysam yada tamamen saçmaladıysam lütfen söyleyin
