22/06/2015, Saat: 17:28
(22/06/2015, Saat: 16:46)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @necromancer, hocam geçmiş olsun. Ben şu aralar Slim/Fatboy kullanıyorum ve çok da memnunumSaolasın hocam eywallah...sabahki katliam ortamıMeissner'i görünce yaşadığımız trajedinin köpük kalitesi ile ilgili olup olmadığı geldi aklıma?
Bu arada balkonunuz çok güzel

Naayi hocam birkaç hafta önceki günün traşı resminde de balkona iltifat etmiştiniz..buyrun, beraberce çay yada başka bir şeyler içmeye beklerim..hem arada Vintage deneyimlerinizi konuşuruz..
(22/06/2015, Saat: 15:44)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer komşum geçmiş olsun, bu kadar tahrişin sebebi nedir sizce? Çok mild olduğu için fazladan baskı mı uyguladınız? Yoksa ilk kez kullandığınızdan mı kaynaklandı? Jileti dengeli tutamadığından mı yoksa?Saolasın komşum ilk kullanımın elbette etkisi vardır ,baskı konusunda diğer saydığım aletlerinkinden farklımı uygulamak gerekiyor bilemiyorum,jilet tutuşu normal görünüyordu...
@OnLyTNT hocam saolasın ayar 3 de idi, Vintage aletlerde tutuş konusunda çok kendine has bir durum yoksa normal görünüyordu..sanırım alette benim farkedemediğim bir düzensizlik mevcut...bir seferde pes edecek değilim elbette

@Monarch saolun ...bir dahaki sefere daha dikkatli hareket ederek sorunu tespite çalışacağım..
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir