Amerika'dan gelen bir arkadaşım çok sağolsun aşağıdakileri getirdi bana. Hemen büyük bir iştahla saldırdım içindekilere.

- Maggard Razors MR18C Tıraş Aleti
- Maggard Razors MR18C Tıraş Aleti (Defolu)
- GEM Blue Star SE Jilet (x2)
- Razorock Don Marco Tıraş Sabunu
- Pinaud Clubman Vanilla Aftershave
- Maggard Razors Limes & Bergamot Aftershave
- Maggard Razors Sweet Orange Preshave Oil
- Maggard Razors Tıraş Sabunu Testerları (x3)
Maggard Razors MR18C'nin görüntüsüne bayıldım. Gerçekten de çok güzel bir görüntüsü var. Ağırlığı, ele oturması da harika. Defolu olarak satılanda çok ufak bir iki hata var onlar da çok dikkatli incelenmediği sürece gözükmüyor. Tıraşı DE89 ayarında. Belki çok az daha mild diyebilirim. Yeni başlayanlar için uygun bir tıraş aleti olacaktır.
Maggard Razors Sweet Orange Preshave Oil gerçekten de iyi bir performansa sahip. Vıcık vıcık değil. Elden kolay temizlenebiliyor. Kokusu boğucu değil. Hafif bir portakal kokusu.
Maggard Razors Limes & Bergamot aftershave tam bir limonata kokusu. Tam yazlık. Ben çok sevdim.
Pinaud Clubman Vanilla klasik olanın daha hafif bir versiyonu gibi. Çok baskın olmasa da bir vanilya kokusu alınıyor. Yazın bunu kullanabilirim.

- Maggard Razors MR18C Tıraş Aleti
- Maggard Razors MR18C Tıraş Aleti (Defolu)
- GEM Blue Star SE Jilet (x2)
- Razorock Don Marco Tıraş Sabunu
- Pinaud Clubman Vanilla Aftershave
- Maggard Razors Limes & Bergamot Aftershave
- Maggard Razors Sweet Orange Preshave Oil
- Maggard Razors Tıraş Sabunu Testerları (x3)
Maggard Razors MR18C'nin görüntüsüne bayıldım. Gerçekten de çok güzel bir görüntüsü var. Ağırlığı, ele oturması da harika. Defolu olarak satılanda çok ufak bir iki hata var onlar da çok dikkatli incelenmediği sürece gözükmüyor. Tıraşı DE89 ayarında. Belki çok az daha mild diyebilirim. Yeni başlayanlar için uygun bir tıraş aleti olacaktır.
Maggard Razors Sweet Orange Preshave Oil gerçekten de iyi bir performansa sahip. Vıcık vıcık değil. Elden kolay temizlenebiliyor. Kokusu boğucu değil. Hafif bir portakal kokusu.
Maggard Razors Limes & Bergamot aftershave tam bir limonata kokusu. Tam yazlık. Ben çok sevdim.
Pinaud Clubman Vanilla klasik olanın daha hafif bir versiyonu gibi. Çok baskın olmasa da bir vanilya kokusu alınıyor. Yazın bunu kullanabilirim.
https://instagram.com/buyukkotukurt/