23/05/2015, Saat: 11:17
(23/05/2015, Saat: 10:15)atasaguncan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Günaydınlar!
Az evvel 2 perde olarak tamamladığım tıraşımda kullandıklarım:
-SICAK SU
-EJ DE89
-PRORASO SANDALWOOD SOAP
-LİDER MARKA 5TL'LİK MİLYONCUDAN ALINMA FIRÇA(NE KILI OLDUĞUNU YA DA KIL OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORUM). DAHA ÖNCE WILKINSON PORSUK KKULLANMIŞTIM. ONA GÖRE DAHA SERT MASAJ ETKİSİ VE HATTA YER YER BATMA HİSSİ SÖZ KONUSU.
-1 AYDAN BU YANA DERBY, RAPIRA VE PERMA SHARP KULLANDIM. ANCAK BUNLAR ARASINDA PERMA SHARPIN ANLIK PERFORMANSI DA 3.GÜNDEKİ PERFORMANSI DA DİĞERLERİNDEN İNANILMAZ ÖLÇÜDE FARKLI. HATTA RAPIRA 2.GÜN KULLANIMINDAN SONRA CİDDİ SU KOYVERDİ.
-AFTER SHAVE KULLANMADIM.
SAYGILARIMLA
Günaydın komşum ,
Kullandığın fırça domuz kılı bir fırça. Uçları çatallandıkça daha iyi performans verecektir. Batıcılık içinde ki siyah kıllardan ve saçma sapan kütük gibi ne idüğü belirsiz kalın kıllardan kaynaklanmakta. Siyahları bir makasla düğümün dibine yakın bir yerden budayabilirsen buda. Fırça pamuk gibi olacaktır.
Perma Sharp keskin bir jilet. Ve uzun ömürlü. Cildine , sakal sertliğine , yoğunluğuna vs. göre değişmekle birlikte uzun ömürlü bir jilet olarak kullanabilirsin. Ben 10 tıraş oldum deneme maksatlı ve sıkıldığımdan kırıp , attım. Tabi bu söylediğim ayet , hadis değil. Sen yoğun ve sert sakallara sahipsindir. Sana 2-3 tıraş da gidebilir.
Rapira , derby gibi jiletleri kullan at yapmak gerekiyor zaten. Jilet olarak konforlu tıraş verseler bile , keskinlikleri yeterli olmadığından birkaç sefer kullanılacak jiletler değil. Kullan ve kırıp at. Zaten maliyetleri Perma Sharp ' ın 4 de 1 ' i