11/05/2015, Saat: 11:47
(11/05/2015, Saat: 07:25)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geleneksel tıraş dünyasında Aleksey fırtına gibi esiyor. Aleksey tüyü fırçadan sonra yeni sabun modellerinin premiere'ini Rıza Berber Salonu'nda yapacak olan Aleksey sevenleriyle buluşacak
Yayın hayatına nick olarak başlayan Aleksey marka olma yolunda!

Sabun için isim düşünüyorum, olmaz böyle her şeye Aleksey.
(11/05/2015, Saat: 09:52)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Aleksey komşum bu arada sabun satmaya başladın mı? Yoksa sample mı veriyorsun
Satışa başlamadım, daha 3 küçük parti, toplasan yarım kilo ürettim. İlk iki parti kokusuz oldu elimde esansiyel yağ olmamasından, ve oranı ayarlayamamaktan korktuğumdan. Ama sabunun performansı açısından standardı tutturdum diyebilirim. Paket gönderirken, veya buluşmalarda ufak 5'er 10'ar gramlık paylaştım.

(11/05/2015, Saat: 10:52)Hellhound Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son zamanların tıraşları Aleksey sabun eşliğinde gerçekleşmekte. Valla kıskandım! Hafiften kokulu versiyonu yapınca bekliyorum sayın Aleksey
Hay hay Hellhound, ama koku hazırlama konusunda çok zayıfım şu an seni tatmin etmesi zor.

Esansiyel yağlarla çalışmak zor. Varsa tavsiyelerin, alışveriş yapılacak yer önerin memnun olurum. Bir iki yağ daha aldım ancak bir yeri mutlaka atlıyorum. Bu kadar zor olsa her artisan onlarca koku çıkaramazdı diye düşünüyorum.