04/05/2015, Saat: 16:57
(04/05/2015, Saat: 16:48)hknz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tabac sabunu iki defa kullanma şansım oldu. Köpük yapma ve yastıklama çok iyi, koruyuculuk iyi, nemlendirme orta seviyede geldi bana. Kokusu bana çocukken banyoda kullandığımız sabunu hatırlattı, rengi de benziyordu. Şahsen kokusu bana öyle mükemmel gelmedi. Bu piyasada baya taklit var, aynı şeyi musgo real after shave de yaşamıştım. Yıllar önce bir derginin hediye olarak verdiği markasını hatırlayamadığım after shave aynı musgo reale benziyordu, sanırım o banyo sabunu da tabactan kopya çekmişBir de şu var; ben porselen kapta olanını 2. el olarak yarı fiyatına aldım ama porselen kaptaki sabun ile plastik kapta bulunan sabun arasındaki fiyat uçurumu bana fahiş geldi.
Plastik kaptaki stick formatı. Porselen kaptaki ise kase formatında. Hem de gramajı 25 gram daha fazla. 100 gram stick 35 dersek, 125 gram sabun 43 lira civarına geliyor, e 40 lira da porselen kase premiumu olarak çok da fahiş değil. Kişinin o premiumu ödemek isteyip istememesi ile alakalı. Fiyatı @impaticaret Mustafa Bey'in belirlediğini ve son kur artışlarını göz önüne alırsanız fahiş fiyat yaftası yersiz oluyor bana kalırsa. Sonuçta üretildiği yerde, Almanya'da yaşamıyoruz. Bunun taşınması gümrüğü bir dünya masrafı var.